Welkom bij Kibeo Johnsonlaan Goes!

Ook na de overstap van je kind naar de basisschool blijven wij op de BSO onze vertrouwde opvang bieden. Bij Kibeo Johnsonlaan kan je peuter en schoolkind terecht voor fijne en vertrouwde kinderopvang. Je kind ontwikkelt zich samen met vriendjes spelenderwijs in een uitdagende en stimulerende omgeving. Dankzij de nauwe samenwerking met CBS ‘ t Noorderlicht is er een doorgaande lijn voor je kind van Kibeo naar de basisschool.

Bij Kibeo maakt je nieuwsgierige peuter de eerste vriendjes en leert alles wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. Met behulp van Voorschoolse Educatie (VE) bieden wij je kind de juiste ondersteuning. Met het VE-programma ontwikkelt je kind zich spelenderwijs op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociale-emotionele vaardigheden. Je peuter leert hoe het is om zichzelf te zijn in een groep, rekening met elkaar te houden, naar elkaar te luisteren en een eigen mening te geven. Kortom alles wat nodig is om vol zelfvertrouwen naar zichzelf en de wereld om zich heen te kijken.

Toffe en uitdagende activiteiten op de BSO

Waar wordt jouw schoolkind het gelukkigst van? dat ontdekken we op de buitenschoolse opvang (BSO) van Kibeo Johnsonlaan! Na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken met leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

Ervaar het zelf!

Zelf ervaren hoe fijn je kind bij kibeo kan ontwikkelen, leren en samenspelen met vriendjes? Kom langs voor een rondleiding. We maken graag kennis met jou en je kind! Kijk voor alle opvangmogelijkheden op de website van Kibeo of neem contact op met vestigingsmanager Kim Hageman via k.Hageman@kibeo.nl. Zij helpt je graag verder!

Peutergroep is geopend op ma, di, do en vrij van 8.30 uur tot 12.30 uur.

De BSO is geopend op ma, di en do tot 18.30 uur

De voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur (locatie Joseph Lunslaan)