Groep 4/5

Welkom in groep 4/5

 

In groep 4/5 staan juf Margot en juf Mariska voor de groep. Juf Margot is er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en juf Mariska op de woensdag. 

 

Er zitten 22 kinderen in de groep: 9 in groep 4 en 13 in groep 5. U kunt ons boven vinden. Als u de trappen oploopt is het het eerste lokaal rechts. U herkent ons aan de bijen die op de deuren zijn geplakt. De bijen staan in het teken van onze schooltuin want daar mogen wij dit jaar weer voor zorgen.

 

Niet alleen de schooltuin is een nieuw voor ons. Groep 5 krijgt een nieuw vak: Blink. 

Blink staat voor ‘een blink’ dat moment waarop je ineens iets kunt of ontdekt dat je daarvoor nog niet beheerste, voor een sprong in je persoonlijke ontwikkeling. En dat is wat past bij onze missie: kinderen uitdagen om zichzelf en hun talenten te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Dit doen we dan ook samen.

Ook rennen we op de dagen dat wij geen school gym hebben een rondje rondom de school. Dit doen we samen met groep 3,4 en 5. Het is belangrijk om de kinderen te motiveren en ze ergens plezier in te laten hebben. We werken veel met coöperatieve werkvormen en bewegen regelmatig tijdens de lessen. Dit kan tijdens een rekenles of taalles zijn. We zijn dus heel actief in de klas. 

 

Mocht u eens kijkje willen nemen bent u van harte welkom!